Stora nog att kunna allt

Små nog att kunna ge personlig service

Ena dagen projekterar och bygger vi flerfamiljshus i storstan. Nästa byter vi ut köksinredningen i din sommarstuga. Eller så gjuter vi den där platsbyggda swimmingpoolen du alltid drömt om. Det är den bredden som gör att vi har nöjda kunder av alla sorter och i alla storlekar.

Vilka tjänster behöver du?

Våra tjänster

Byggservice

Vår avdelning för byggservice utför alla sorters tjänster inom köks- och badrumsrenovering, tillbyggnad och ombyggnation. Vi lägger in nytt golv, byter tak, bygger en ny trall eller fixar stort och smått inom el och VVS. Det du behöver ha hjälp med, helt enkelt.

Nästan alla våra kunder inom byggservice kommer via referenser och rekommendationer. Vi ser det som ett kvitto på att vi levererar kvalitet i både produkt och utförande.

Våra tjänster

Entreprenad

Att bygga nytt hus är ett stort projekt. Har du inte gjort det tidigare kommer du att inse att det är mycket att hålla reda på. För att inte tala om alla beslut som ska tas under resans gång. Med Clausen & Lovén lotsas du med trygg hand genom hela projektet, från idé till slutbesiktning. Tack vare att vi tar ett helhetsgrepp om ditt projekt kan vi säkerställa att ingenting faller mellan stolarna och att processen blir så trygg och smidig som möjligt för dig. Vi koordinerar allt, så att du inte behöver göra det.

Våra tjänster inom entreprenad kommer väl till pass för dig som ska bygga egen villa, men också för fastighetsägare som söker en pålitlig partner vid uppförande av flerbostadshus eller hela villakvarter.

Våra tjänster

Betongprojekt

Många av våra byggprojekt involverar betong, och eftersom vi gärna tar helhetsansvar erbjuder vi också dessa tjänster. Vi utför bland annat gjutning av betongfundament vid husbygge, murning av stenhus, infrastrukturella lösningar som broar och tunnlar samt platsgjutning av exempelvis simbassänger. Dessutom är vi specialiserade inom avancerade glidformsgjutningar för höga byggnader.

Byggbranschens största aktörer har med framgång anlitat oss för just glidformsgjutning vid flertalet tillfällen. Ett gott betyg på vår kunskap.