Den här Om oss-sidan handlar egentligen inte om oss Den här Om oss-sidan handlar egentligen inte om oss

Clausen & Lovén

Den handlar snarare om dig och dina visioner. Det är åtminstone så vi ser det: vi må snickra, gjuta, projektera, mura och snickra lite till, men det vi egentligen gör är att hjälpa dig närmare din vision. Oavsett hur stor den är.

Hos Clausen & Lovén arbetar drygt femtio personer. Vi utgår från Hässleholm och tar oss an uppdrag inom huvudsakligen nordöstra Skåne. Med det sagt: vi drivs av arbetsglädje och har du ett särskilt spännande uppdrag åt oss åker vi gärna en bit extra för att få hjälpa dig.

Entreprenör inom bygg

Clausen & Lovén bygger, men inte enbart. Vi är också en entreprenör på ständig jakt efter intressanta projekt.

Clausen & Lovén Samarbetar

Achoice

Vi samarbetar med Achoice, den enkla vägen till ett kostnadsoptimerat stenhus. Achoice passar dig som vill ha ett unikt stenhus och möjlighet att påverka resultatet.

Clausen & Lovén Samarbetar

Willa Nordic

En trogen samarbetspartner när det kommer till att bygga hem att trivas i. Tillsammans med Willa Nordic möter vi din vision om drömhuset.

Clausen & Lovén Investerar

Åhus Seaside

Clausen & Lovén är delägare och investerare i det omfattande projektet Åhus Seaside, ägarsviter och lägenheter som vi själva bygger på stranden i Åhus. Projekt som detta gör att vi samlat på oss all kompetens och erfarenhet för att kunna ta oss an omfattande byggprojekt.

Clausen & Lovén Investerar

ForumBostäder

Clausen & Lovén är delägare och investerare i ForumBostäder, företaget som hjälper dig att förädla din mark via försäljning eller deltagande i spännande samverkansprojekt.