Den här Om oss-sidan handlar egentligen inte om oss Den här Om oss-sidan handlar egentligen inte om oss

Clausen & Lovén

Efter att ha arbetat tillsammans som snickare i många år i både Sverige och Danmark startade Christian Clausen och Christofer Lovén varsin firma år 2010. De hjälptes åt och gjorde de flesta jobben ihop. År 2012 var det dags att anställa den första personen, då grundades Clausen & Lovén Byggprojekt i sin nuvarande form och har sedan dess vuxit rejält. Idag arbetar ca 140 personer på företaget, stab, tjänstemän och yrkesarbetare inräknat. Tillväxtresan har varit tydlig de senaste åren trots sviktande konjunktur.

Verksamheten delas idag upp i fyra affärsområden; Entreprenad, Villor, Infra/Betong och Byggservice. Inom Infra/Betong är verksamhetsområdet hela landet och vi har idag projekt från Malmö till Stockholm, medan övrig verksamhet främst arbetar i Skåne.

Bolaget drivs med en entreprenörsanda och kulturen präglas av prestigelöshet och öppenhet. Variationen av projekt är stor och yrkesstoltheten stark. Vi gillar utmaningen i komplexa och avancerade projekt och ser möjligheter i de uppdrag vi tar oss an. Vi vill vara en modern spelare byggbranschen, och strävar hela tiden efter att överträffa kundernas förväntningar. Stora nog att kunna allt och små nog att vara personliga – det är Clausen & Lovén.

Entreprenör inom bygg

Clausen & Lovén bygger, men inte enbart. Vi är också en entreprenör på ständig jakt efter intressanta projekt.

Clausen & Lovén Samarbetar

Achoice

Vi samarbetar med Achoice, den enkla vägen till ett kostnadsoptimerat stenhus. Achoice passar dig som vill ha ett unikt stenhus och möjlighet att påverka resultatet.

Clausen & Lovén Samarbetar

Willa Nordic

En trogen samarbetspartner när det kommer till att bygga hem att trivas i. Tillsammans med Willa Nordic möter vi din vision om drömhuset.

Clausen & Lovén Investerar

Åhus Seaside

Clausen & Lovén är delägare och investerare i det omfattande projektet Åhus Seaside, ägarsviter och lägenheter som vi själva bygger på stranden i Åhus. Projekt som detta gör att vi samlat på oss all kompetens och erfarenhet för att kunna ta oss an omfattande byggprojekt.

Clausen & Lovén Investerar

Bomero

Clausen & Lovén är delägare och investerare i Bomero, företaget som hjälper dig att förädla din mark via försäljning eller deltagande i spännande samverkansprojekt.